Alla får hjälp inom rör!

Dräggesta Rör

Hjälp med det mesta inom rör med mera!

Dräggesta Rör AB är ett mångsidigt företag med tjänster som framför allt innefattar rörmokeri och dylikt. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Västerås, Bålsta och Enköping med omnejd. Företaget hjälper alla kunder som behöver hjälp med någonting inom VVS eller annat arbete inom rörmokeri. Det innebär alltså att såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar kan anlita Dräggesta Rör för någonting som kräver en noggrann och engagerad rörmokare. Det har ingen som helst betydelse huruvida arbetet är stort eller om det är litet, utan för Dräggesta Rör så är alla uppdrag och alla kunder lika betydelsefulla.

Utnyttja ROT-avdraget!

Med hjälp av det så kallade ROT-avdraget kan alla privatpersoner få skattesubvention (för närvarande 30 procent) på all arbetskostnad inom rör och VVS med mera. Om du har någon fråga eller fundering kring detta, så är du varmt välkommen att kontakta Dräggesta Rör, som då skall göra allt det kan för att du skall få svar på det som du undrar över. Du kontaktar Dräggesta Rör enklast via telefon.

Hör av dig!

Hör av dig till Dräggesta Rör, när du vill ha hjälp av en duktig och kompetent rörmokare med lång erfarenhet inom rörmokeri. Dräggesta Rör ser fram emot att höra från dig och sedermera hjälpa dig med det som du behöver hjälp med.